homepage          


+31.6.50683104
info@arnhemfashionfactory.nl

Concept- en productontwikkeling
Arnhem Fashion Factory heeft veel ervaring in het ontwikkelingen van concepten en producten. Deze ontwikkeling vergt inzicht in zowel uw wensen als in de mogelijkheden van ontwikkeling en afzet in de markt. We zijn daarom een goede sparringpartner om ideeën verder te onderzoeken, te ontwikkelen en concreet te maken. Werkzaamheden kunnen zich uitstrekken van creatieve sessies voor ideeënvorming en visualisatie tot het nader ontwerpen van een modeproduct. Denk hierbij aan het vertalen van uw idee naar een schets of ontwerp, maar ook aan het onderzoeken van technische mogelijkheden. Soms is het nodig te experimenteren of uw idee te testen. Het kan allemaal onderdeel van de ontwikkeling zijn. U kunt op uurbasis gebruik maken van onze hulp.

Onderstaande lijst geeft de stappen in de productieketen aan:

 1. van schets naar ontwerp
 2. van ontwerp naar technische tekening
 3. van technische tekening naar patroon
 4. van patroon naar cadcam
 5. van patroon naar ontwerpsample
 6. van patroon naar graderingen
 7. van gradering naar pasvormsample
 8. van patroon naar materiaalsample
 9. van patroon naar productiesample
 10. van productiesample naar specificaties
 11. van productiesample naar oplage

De stappen hierboven zijn niet bedoeld geheel volledig te zijn. Je kan ze als geheel proces doorlopen, maar ze kunnen ook apart gedaan worden. We zijn daar graag flexibel in. Je kunt zelf aangeven waar je behoefte ligt.

 

AFF werkte mee aan de ontwikkeling van deze scooterjas met beschermende padding. Ga veilig op weg en like 31mph on facebook!

  

AFF werkt mee aan de ontwikkeling van Rivka's gecertificeerde zichtbaarheidsjassen. Binnenkort verkrijgbaar via www.rivkas.nl

 

 

 

AFF is partner van RijnIJssel.

AFF algemene voorwaarden

(c) AFF 2014