homepage          

v Slichtenhorststraat 11
6821CJ Arnhem
+31.6.50683104
info@arnhemfashionfactory.nl

Eerder nieuws...
 

De opening in 2009
met Edgar Vos en Paul Schulten

In 2009 is AFF Monsteratelier feestelijk geopend. We waren vereerd met de komst van de vermaarde couturier Edgar Vos, een icoon in de modewereld. Hij staat bekend om de kwaliteit van zijn werk en is voor ons nog steeds een inspirerend voorbeeld als het gaat om het vakmanschap. Samen met couturier Paul Schulten, nog zo'n corifee (!), verrichte hij de openingshandeling.


Edgar Vos verricht de openingshandeling in 2009 (foto: Zefanja Hoogers)

Masterclass Paul Schulten tijdens Arnhem Mode Biennale in 2009
AFF Monsteratelier organiseerde tijdens de Arnhem Mode Biennale een masterclass voor modemakers. Samen met onze specialisten stelden we modeprofessonals en studenten in de gelegenheid om in ons atelier te werken onder de bezielende leiding van Paul Schulten.

Bekijk fotos...


 

AFF collective.
AFF collective
Lees meer...

Modecircus UpperWareHouse ruilwinkel tijdens Nacht van de Mode Klarendal 2010

Dit rondreizend modecircus geeft ruimte aan het mooiste afval dat er bestaat: miskopen en misfits. Terugkerend element is de ruilwinkel. In de week voordat de ruilwinkel bij ons opende, kon iedereen haar miskopen inleveren. Wat wie wil dat nou niet, rondneuzen in de kast van honderden anderen? Je kon je aanwinst ter plekke laten (aan)passen. Ontwerpers en naaisters customizen ze voor je op de machines van het AFF Monsteratelier.

Je kon drie mooie kledingstukken inleveren bij AFF Monsteratelier aan de Klarendalseweg 534 in Arnhem. Wie kleding inleverde kwam op de gastenlijst. Iedereen die op die lijst stond, kon gratis shoppen in de UpperWareHouse ruilwinkel in ons atelier.

Lees meer over Upperwarehouse


De Modenacht was vorig jaar een groot succes! Bekijk bovenstaand filmpje met oa beelden van de drukbezochte UpperWarehouse in 2009.

 

AFF Monsteratelier is onderdeel van 100% Mode Klarendal.

Op 23 juni 2009 was 100% Mode in Klarendal en AFF Monstatelier te zien in "Een Vandaag" op Nederland 1. Zie derde item in:
Uitzending gemist

BASF collectie
AFF presenteerde een kledingcollectie gemaakt van verpakkingsmaterialen in opdracht van BASF Nederland. De collectie werd op 2 december 2008 al voor het eerst in beperkte kring aan BASF-klanten getoond. De collectie is hierna met nieuwe stukken uitgebreid en op zondagmiddag 15 maart 2009 getoond in café-restaurant goed.proeven in Klarendal Arhem. 

Lees verder...
Bekijk foto's...

AFF organiseert "Brand New Bags", een verkoopexpositie van Nederlandse tassen.  De 1e en de 2e editie werden tijdens de Arnhem Modebiennale van 2005 en 2007 gehouden. In 2009 moeten we helaas een keertje overslaan omdat we druk zijn met de ontwikkeling van het monsteratelier. Klik op het beeldmerk om terug te kijken in het laatste programma.

AFF is partner van RijnIJssel.

AFF is lid van ondernemers-vereniging DOCKS.

(c) AFF 2011